Actualitate religioasă
Adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

22 Februarie 2019

La Mănăstirea Văleni din județul Argeș a avut loc marți, 19 februarie, lucrările Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, prezidată de chiriarhul locului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic. Ședința a fost precedată de o slujbă de Te Deum, oficiată în biserica mănăstirii de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, se arată pe site-ul eparhiaargesului.ro.

Ierarhul a deschis apoi lucrările Adunării eparhiale, amintind pe scurt de evenimentele importante desfășurate pe parcursul anului 2018 și de eforturile depuse de cei direct implicați în toate activitățile eparhiei. Prin intermediul unui material video realizat de Departamentul media din cadrul Sectorului cultural și comunicații media al eparhiei a fost prezentată activitatea desfăşurată în anul 2018 de Centrul eparhial. Au fost evidențiate acti­vi­tăți din cadrul sectoarelor: administrativ-bisericesc, economic-financiar, construc­ții biseri­cești, cultural-misionar, social-filantropic, teologic-educa­țional și patrimonial.

De asemenea, o parte dintre membrii Adunării eparhiale și-au prezentat opiniile legate de realizările anului 2018 și au fost făcute propuneri constructive cu privire la misiunea Bisericii în societate.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!