Cultură
Agenda culturală

Agenda culturală

Daniela Șontică, 09 Ianuarie 2018

- La data de 14 ianuarie se va redeschide publicului Casa Memorială „Mihai Eminescu” de la Ipoteşti, după patru luni de la închiderea sa pentru lucrări de reparaţii, după cum a anunțat managerul Memorialului Ipoteşti - Centrul de Studii „Mihai Eminescu”, Ana Sainenco, citată de Agerpres.

- Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg va aduce la Sala Palatului, pe 15 ianuarie, spectacolul „Lacul Lebedelor, pe acordurile muzicii lui P. I. Ceaikovski.

- Alexandra Uşurelu revine, pentru al treilea an consecutiv, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, la Sala Mare, pe 29 ianuarie, cu un nou concert spectaculos. Artista va fi însoţită pe scenă de o distribuţie specială ce va cuprinde printre altele coarde, suflători şi un cor.

- În data de 17 februarie revine la Bucureşti regina muzicii fado, Maritza, care va concerta la Sala Palatului.
Tot la Sala Palatului va putea fi ascultat, pe 26 februarie, celebrul bariton spaniol Carlos Marin, care va aduce la Bucureşti un show vibrant şi incendiar. Invitată specială este cântăreaţa şi actriţa spaniolă Innocence.

- Pianistul Richard Clayderman revine, de asemenea, la Sala Palatului, pe 8 martie, cu un cadou frumos pentru femeile din România - un concert dedicat lor, cu un show plin de delicateţe şi romantism.
- Celebra cântăreaţă Lara Fabian revine şi ea în România, pe 29 martie, pentru două concerte, primul la Sala Palatului, urmat, la două zile după, de un show la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

 - La data de 13 aprilie va avea loc la Sala Palatului show-ul Lord of the Dance - „Dangerous Games”, produs de celebrul Michael Flatley, care va conţine proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori, acrobaţi de talie mondială şi celebra echipă de dansatori irlandezi.


Galerie foto:

Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!