Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Consum mai mic de pâine

Consum mai mic de pâine

Un articol de: Cristina Zamfirescu - 21 Aprilie 2018

Preşedintele Patronatului Român din Industria de Morărit şi Panificaţie ROMPAN, Aurel Popescu, a declarat că în România tendinţa este de reducere a consumului de pâine, care a scăzut pe cap de locuitor şi pe total ţară.

„Tendinţele actuale sunt din cauza timpului alert în care trăim şi muncim cu toţii, când mâncăm pe stradă, la birou, în metrou, în maşină - diverse produse de covrigărie şi patiserie; tendinţa este de reducere a consumului de pâine, mai ales că celelalte industrii alimentare au venit cu o gamă diversificată de produse, cu oferte către consumatori”, a declarat Popescu.