Actualitate religioasă
Distincţii pentru Trinitas TV şi Radio Trinitas din partea Muzeului Satului

Distincţii pentru Trinitas TV şi Radio Trinitas din partea Muzeului Satului

17 Mai 2015

Televiziunea Trinitas TV, precum şi postul de radio Trinitas ale Patriarhiei Române au primit ieri, 17 mai, distincţii din partea Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti“ din Bucureşti, pentru buna colaborare de până acum.

Scrisorile de mulţumire au fost înmânate producătorului general Trinitas TV, părintele diacon Bogdan Bădiţă, şi redactorului-şef Radio Trinitas, Elena Ursache. Cei doi au mulţumit directorului general al Muzeului Satului, Paula Popoiu, pentru aceste distincţii onorante, sperând în acelaşi timp ca şi pe viitor să existe o bună colaborare instituţională.

De asemenea, instituţia culturală bucureşteană a acordat ieri scrisori de mulţumire mai multor instituţii cu care a avut o colaborare fructuoasă, între acestea numărându-se Ministerul Culturii, dar şi instituţii media din ţară.

Momentul festiv a fost organizat cu prilejul împlinirii a 79 de ani de la înfiinţarea muzeului.

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti“ a fost conceput de folcloristul şi sociologul Dimitrie Gusti. Muzeul a fost inaugurat pe 10 mai 1936, în prezenţa regelui Carol al II-lea, iar pentru public, pe 17 mai 1936. În prezent este una dintre cele mai cunoscute atracţii turistice ale capitalei României.


Galerie foto:
Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!