Donaţie de 20.000 de manuale în limba germană

Cristina Zamfirescu, 29 Martie 2017

O editură austriacă a donat 20.000 de manuale şi materiale educative în limba germană şcolilor din Transilvania, potrivit Agerpres.

Editura din Austria s‑a implicat după ce a aflat că este nevoie de cărţi de la 30 de învăţători şi profesori din Austria care au asistat în urmă cu un an la ore cu predare în această limbă, la câteva şcoli din municipiul Sibiu.

„Am primit materiale auxiliare pentru copii, de la clasa 0 la clasa a XII‑a, care pot să‑i ajute să lucreze individual şi interactiv şi să se evalueze singuri”, apreciază Liana Iunesch, profesor la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, care a coordonat inventarierea şi distribuirea acestei donaţii.

Cărţile şi celelalte materiale didactice au ajuns la toate şcolile din Sibiu, dar şi în localităţi mai mici, precum Mediaş, Agnita, Cisnădie, Făgăraş (judeţul Braşov) şi Sebeş (judeţul Alba).

„Mai avem vreo 5.000 de cărţi pe care vrem să le donăm şcolilor cu predare în limba germană din Arad, Timişoara şi Satu Mare”, a mai precizat Liana Iunesch.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!