Şedinţă de lucru la Piatra Neamţ

17 Februarie 2017

Ieri, 16 februarie 2017, la Protopopiatul Piatra Neamţ a fost organizată o şedinţă de lucru a Biroului de catehizare al Arhiepiscopiei Iaşilor, la care au participat părintele inspector eparhial pentru învăţământ şi cateheză parohială Bogdan Racu şi coordonatorii birourilor pentru cateheza parohială la nivelul protopopiatelor Piatra Neamţ, Roznov, Târgu Neamţ şi Paşcani.

Principalele teme ale zilei au fost legate de Programa catehetică pentru parohii pentru anul 2017, Concursul catehetic patriarhal „Icoana şi Şcoala mărturisirii“, viziunea Biroului pentru 2017, organizarea sesiunilor de formare ale preoţilor care vor susţine cateheze şi planificarea catehezelor demonstrative la nivelul cercurilor pastorale. De asemenea, au fost definitivate şi propuse noi materiale - afişe şi reviste catehetice.

Trainingurile pentru preoţi vor debuta săptămâna ce urmează la Botoşani. În judeţul Neamţ vor fi organizate luni, 24 aprilie 2017, la Piatra Neamţ, şi marţi, 25 aprilie 2017, la Târgu Neamţ, urmând ca în judeţul Iaşi să se desfăşoare în lunile mai şi iunie. (Preot Ştefan Zaharia, responsabilul Biroului pentru catehizare al Protopopiatului Piatra Neamţ)


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!