Moldova
Liturghie arhierească la Piatra Sfântă

Liturghie arhierească la Piatra Sfântă

Constantin Ciofu, 14 August 2018

Preasfinţitul Părinte Antonie, Episcop de Bălţi (Mitropolia Basarabiei), alături de un sobor de preoţi şi diaconi, va oficia mâine, 15 august 2018, de la ora 9:00, Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii  „Adormirea Maicii Domnului” - Piatra Sfântă - Tărâţa din Iaşi.

Programul slujbelor dedicate hramului vechii biserici a aşezării monahale va începe astăzi, la ora 17:00, cu Vecernia unită cu Litia şi va continua cu slujba Prohodului Maicii Domnului. Mâine, 15 august, de la ora 7:00, se vor săvârşi Utrenia şi Acatistul, iar de la ora 9:00 Sfânta Liturghie va fi oficiată de PS Părinte Antonie. „Aşteptăm cu drag în mijlocul nostru pe toţi pelerinii, dar şi pe alţi credincioşi doritori să participe. Invităm pe toţi cei ce doresc să ne fie alături în această zi specială din viaţa mănăstirii noastre”, a spus protosinghelul Cristofor Ruxandru, stareţul Mănăstirii Piatra Sfântă.

Mănăstirea Piatra Sfântă, cunoscută anterior sub denumirea de Schitul Tărâţa, este o aşezare monahală de călugări amplasată în preajma municipiului Iaşi, în pădurile din satul Pietrăria (comuna Bârnova). La mănăstire se poate ajunge de pe drumul din Iaşi spre Vaslui, prin zona cartierului Bucium.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!