Transilvania
Meşteri şi ateliere de creaţie în festival, la Sibiu

Meşteri şi ateliere de creaţie în festival, la Sibiu

13 Octombrie 2017

A 14-a ediție a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, are loc în perioada 13-15 octombrie, la Forumul German. În cadrul festivalului, vizitatorii au ocazia să participe la ateliere de creație pentru copii şi demonstrații live susţinute de meșteri, la ediţia din acest an fiind anunţaţi peste 40 de expozanți și artiști din toată țara.

„Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul românesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția şi producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat întregii familii, indiferent de vârsta!”, anunţă organizatorii.

Ca de fiecare dată, organizatorii acordă o atenție deosebită copiilor din centrele de plasament ale orașului. Și la această ediție, cu ajutorul fondurilor care vor fi strânse în cadrul festivalului vor fi organizate ieșiri cu acești copii și vor fi acoperite o parte din costurile materialelor folosite de voluntari în cadrul activităților cu copiii. Evenimentul este organizat de Asociația Discover România și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!