Pavel şi Hănescu, adversari la dublu în Olanda

12 Iulie 2007

Tenismenul român Andrei Pavel s-a calificat în optimile de finală ale turneului challenger de 85.000 de euro de la Scheveningen (Olanda), după ce l-a învins pe uzbekul Farruh Dustov, în două seturi, cu 6-4, 7-5. În optimi, Pavel (cap de serie N. 5), care şi-a asigurat 8 puncte ATP şi 1.460 euro, îl va înfrunta pe spaniolul Santiago Ventura. La dublu, în sferturi, Pavel îl va avea adversar pe un alt român, Victor Hănescu (foto dreapta). În primul tur, perechea Hănescu/Christophe Rochus (Belgia) a trecut de favoriţii N. 4, spaniolii Marcel Granollers Pujol/Santiago Ventura, cu 7-6 (2), 6-2, în vreme ce Pavel şi olandezul Sander Groen au trecut de germanii Denis Gremelmayr/Dominik Meffert cu 6-2, 6-2.

Dacă Pavel merge mai departe pe două fronturi, Hănescu are şanse să urce spre fazele superioare doar în proba de dublu, la simplu fiind eliminat încă din primul tur. Hănescu a cedat în primul meci în faţa olandezului Peter Wessels, scor 3-6, 7-6 (9), 6-3, alegându-se cu doar 885 de euro în urma participării la turneu.

La Bogota, turneu de 50.000 de dolari, Răzvan Sabău, cap de serie nr. 8, a fost învins de argentinianul Gustavo Marcaccio, venit din calificări, în trei seturi, cu 5-7, 6-2, 7-5. Sabău a primit 520 de dolari, pentru participare. În Italia, la Biella (100.000 dolari), la dublu, perechea paraguayano-română Rosana De Los Rios/Edina Gallovits

s-a calificat în sferturile de finală, după victoria cu 2-6, 6-1, 6-1 în faţa favoritelor nr. 2, Eva Birnerova (Cehia)/Aurelie Vedy (Franţa). În sferturi De Los Rios şi Gallovits le vor avea adversare pe Margalita Şahnaşvili (Georgia) şi Ekaterina Makarova (Rusia).


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!