Program de start-up-uri tehnice pentru elevi şi studenţi

Oana Nistor, 15 Februarie 2017

Innovation Labs 2017, cel mai mare program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice la început de drum din România, a deschis sesiunea de înscrieri în programul de mentorat organizat în cinci mari oraşe din ţară.

Astfel, tinerii cu idei de afaceri dar şi pasionaţi de tehnologie, elevi, studenţi sau absolvenţi, sunt invitaţi să îşi aducă la viaţă ideile în programul de mentorat organizat la Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara, informează un comunicat al organizatorilor, citat de Agerpres.

Innovation Labs 2017 urmăreşte 6 direcţii de dezvoltare, pentru Smart Territories: Agriculture, Cyber-Security, Energy, Health & Lifestyle, Retail şi Smart Cities şi se va derula între 4 martie şi 24 mai. Programul este structurat în trei etape: Hackathon, Boost Day şi Demo Day.

„Hackathon-ul de 24 de ore oferă tinerelor echipe oportunitatea de a-şi contura mai clar ideile, de a le susţine în faţa juriului şi a publicului şi de a-şi consolida echipa.

Cele mai bune echipe vor continua să îşi dezvolte produsele în cadrul programului de mentorat din martie - mai, prin întâlniri săptămânale cu specialişti de top din industria ICT şi din business, consolidându-şi prototipul iniţial într-un produs viabil şi funcţional”, mai informează organizatorii. Echipele îşi prezintă prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în faţa potenţialilor investitori, parteneri şi mass-media.

Potrivit calendarului stabilit, între 13 februarie și 9 martie au loc înscrierile pentru Hack­athon-ul din Cluj, urmând ca în perioada 11-12 martie să se desfăşoare această manifestare, organizată la Impact Hub Cluj-Napoca Candidate. Înscrierea la Hack­athon se poate face accesând www.innovationlabs.ro/register. Participaţii la programul Innovation Labs vor avea acces la tehnologii oferite de partenerii programului.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!