Oltenia
Tabără de matematică la Centrul social din Grădinari al Arhiepiscopiei Craiovei

Tabără de matematică la Centrul social din Grădinari al Arhiepiscopiei Craiovei

Gabriela Firu, 14 Septembrie 2018

Centrul social multifunc­țional al Arhiepiscopiei Craiovei din localitatea Grădinari, județul Olt, a găzduit, timp de două săptămâni, activitatea intitulată „Și tu poți învăța matematică!”. La activitate au participat peste 35 de elevi din clasele V-VIII, beneficiari ai centrului social.

În cadrul activității s-au desfă­șurat intervenții de tip educație remedială și dezvoltarea compe­ten­țelor școlare la disciplina matematică.

Pauzele de matematică s-au desfășurat activ, copiii fiind implicați în diferite activități, precum jocuri distractive, pictură pe piatră, olărit, croitorie, desfășu­rate sub coordonarea specia­liștilor centrului. „La finalul activității, copiii au susținut un program artistic, în cadrul căruia, într-o atmosferă de sărbătoare, au interpretat cântece și poezii, au dansat după melodii tradi­ționale și moderne și au fost răsplătiți de organizatori cu o scurtă excursie la sfintele mănăstiri din apropierea centrului social. Activitatea a fost posibilă cu ajutorul colaboratorilor și voluntarilor centrului social, profesorii de matematică Alexandra Neață, Ilie Bucă și Marcel Neferu, cărora le mulțumim pentru disponibilitatea, dragostea și competența de care au dat dovadă”, a subliniat pr. Costea Romică, coordonator la Centrul social din localitatea Grădinari.


Galerie foto:

Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!