Transilvania
Tabără duhovnicească la Ic-Ponor pentru 100 de tineri

Tabără duhovnicească la Ic-Ponor pentru 100 de tineri

Flavia Oroian, 27 Iulie 2012

Peste o sută de tineri au participat în această săptămână la o tabără duhovnicească în judeţul Cluj. Întâlnirea aflată la cea de-a V-a ediţie este organizată de Asociaţia „Oastea Domnului“ şi a început luni, 23 iulie, în zona Ic-Ponor de lângă Huedin. Spre deosebire de taberele din alţi ani, care erau organizate pe zone, cea care se desfăşoară în această perioadă reuneşte tineri din întreaga ţară. Până sâmbătă, tinerii participă la diverse activităţi şi la discuţii pe tema „Biruieşte răul prin bine“.

Alături de tineri se află preotul misionar al „Oastei Domnului“ Cluj, Claudiu Melean. Programul zilnic începe cu slujba Utreniei şi se încheie cu Vecernia, cuprinzând şi câte o oră şi jumătate de discuţii biblice atât dimineaţa, cât şi după-amiaza, în cadrul cărora participanţii sunt încurajaţi să interacţioneze, să dezbată problemele cu care se confruntă şi să găsească împreună rezolvarea lor.

Miercuri, în mijlocul tinerilor s-a aflat Preasfinţitul Vasile Someşanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului, care i-a însoţit în drumeţia la complexul de peşteri Cetăţile Ponorului şi le-a dat câteva îndemnuri duhovniceşti. Joi, cei prezenţi în tabăra de la Ic-Ponor au avut discuţii pe teme teologice cu teologul Radu Preda.


Galerie foto:
Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!