A fost lansată aplicaţia ITO 2017

Data: 04 August 2017

Organizatorii Întâlnirii Internaţionale a Tinerilor Ortodocşi au lansat marţi, 1 august 2017, aplicaţia care îi va ajuta pe cei interesaţi de eveniment să aibă acces la informaţii în timp real. Lansarea are loc cu o lună înainte de festivitatea de deschidere a ITO.

ITO 2017 pentru Android, iOS şi web (Windows phone etc.) este prima aplicaţie a unui eveniment de tip ITO (Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Ortodocşi) care oferă într-un format dinamic şi optimizat informaţii şi conţinut multimedia despre Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Ortodocşi 2017.

Aplicaţia este nativă 100% pentru Android şi iOS, iar pentru celelalte sisteme de operare a fost dezvoltată aplicaţia web (progresivă): ito2017.mobi. Aceasta este un mijloc modern şi facil de informare pentru toţi cei care doresc să fie „conectaţi“ cu evenimentul internaţional ITO 2017.

În cadrul aplicaţiei, internauţii au posibilitatea să îşi facă cont. Cei interesaţi se pot înregistra cu datele personale sau direct prin contul de Facebook. Printre beneficiile activării unui cont se numără:

- conectarea LIVE cu întregul eveniment ITO 2017;

- informaţii privind participarea sau implicarea la eveniment;

- date despre program, messenger şi altele;

- notificări în timp real.

Între 1-4 septembrie 2017, municipiul Iaşi găzduieşte Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Ortodocşi. La eveniment vor participa 5.000 de tineri din: România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Franţa, Germania, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Elveţia, Turcia, Iordania, Siria, dar şi de pe continentul african.