A început colecta umanitară „Ajută la nevoie!”

Un articol de: Diac. Andrei Butu - 13 Septembrie 2022

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR)  din București, împreună cu Aso­ciația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” și Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Capitală, organizează în perioada 9 septembrie - 13 octombrie 2022, colecta umanitară „Ajută la nevoie!”, ajunsă la cea de-a 6-a ediție.

Acțiunea umanitară este dedicată atât copiilor proveniți din familii defavorizate, cât și altor familii aflate în dificultate din cauza scumpirilor și a inflației, riscând să ajungă în pragul sărăciei.

Donațiile pot consta atât în produse neperisabile (făină, mălai, orez, zahăr, paste, ulei etc.), cât și în produse igienico-sanitare. Acestea pot fi duse la sediul ­ASCOR, din strada Doamnei nr. 18, sector 3, București, până la 13 octombrie. Persoană de contact: Maria, telefon: 0725.526.864.

Donațiile în bani folosite pentru achiziționarea produselor perisabile pot fi oferite în contul în lei al Asociației „Sfântul Hristofor”, deschis la BCR, Sucursala Unirea: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001, detalii plată - „Ajut la nevoie!”

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” este o organizație creștină, nonprofit, ce desfășoară activități cu caracter educativ, cultural și social pentru copiii, tinerii și bătrânii instituționalizați, precum și pentru alte categorii de persoane defavorizate, se arată pe sf-hristofor.ro.