Acţiune dedicată mamelor desfăşurată de Asociaţia „Studenţi pentru Viaţă”

Un articol de: Diac. Vasile Robert Nechifor - 09 Martie 2023

Tinerii din cadrul Asociaţiei „Studenţi pentru Viaţă” le-au vizitat miercuri, 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, pe mamele din trei spitale bucureştene, oferindu-le acestora flori cu mesajul „Mamă, îţi mulţumesc pentru că m-ai născut!”

Acţiunea intitulată „Flori pentru mămici” a avut ca scop aprecierea şi recunoştinţa pentru persoanele care susţin viaţa. „În ziua de 8 martie, Asociaţia «Studenţi pentru Viaţă» a desfăşurat activitatea «Flori pentru mămici». Am fost în trei spitale, mai exact Maternitatea Bucur, Spitalul Clinic «Dr. Ion Cantacuzino» şi Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului, pentru a împărţi flori noilor mămici sau femeilor asistate în aceste instituţii. A fost o bucurie să le putem oferi acest dar de ziua lor ca semn de preţuire pentru valoarea pe care o au, dar şi ca semn de recunoştinţă pentru noile mămici pentru că au ales viaţa”, a declarat Teodora Diana Paul, președintele Asociației „Studenți pentru Viaţă”.

Activitatea desfăşurată la Materniatea Bucur din Bucureşti a fost organizată şi susținută de Departamentul de Tineret al Protoieriei Sector 4 Capitală. „Tineri din cadrul Protopopiatului Sector 4 Capitală au participat la o acţiune dedicată mămicilor de la Maternitatea Bucur. Considerăm că le-am adus acestora o bucurie prin vizită, dar şi prin oferirea unui mic trandafir, care reprezintă recunoaşterea şi preţuirea pe care noi le-o adresăm lor pentru că au spus un «da» ferm vieţii şi pentru că au luat hotărârea să dea naştere şi să experimenteze cel mai frumos sentiment, acela de a fi mame. Acest eveniment se încadrează în manifestările organizate în cadrul «Lunii pentru Viaţă»”, a declarat diaconul Aurel Nicula, coordonatorul Departamentului de Tineret din Protopopiatul Sector 4 Capitală.