Activităţi ale Grupului psaltic „Sfântul Andrei Şaguna“

Data: 26 Iunie 2013
Grupului psaltic „Sfântul Andrei Şaguna“ din Sibiu condus de drd. Adrian Dobreanu, a desfăşurat mai multe activităţi cultural-misionare cu prilejul praznicului Rusaliilor. Astfel, la invitaţia arhimandritului Vartolomeu Androni, stareţul Mănăstirii Cozia, din judeţul Vâlcea, membrii grupului psaltic din Sibiu au dat răspunsurile la strană la săvârşirea slujbei Privegherii şi a Sfintei Liturghii. 
 
De asemenea, cu ocazia hramului bisericii din Aţel, Protopopiatul Mediaş, la invitaţia parohului Nicolae Clinciu, grupul de psalţi au dat răspunsurile la Sfânta Liturghie, la care au participat mai mulţi preoţi din parohiile învecinate. 
 
Marţi, 25 iunie, grupul psaltic a dat răspunsurile la Sfânta Liturghie oficiată de Preasfinţitul Andrei Făgărăşanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, la schitul Sibiel, din judeţul Sibiu, la care au participat numeroşi preoţi şi diaconi, între care s-au aflat Ioan Ciocan, protopopul de Sălişte şi ierom. Casian Voicu, stareţul schitului. La această sărbătoare au fost prezenţi numeroşi credincioşi, alături de oficialităţile locale. (Ştefan Mărculeţ)