„Adolescența - etapa în care ne formăm ca oameni”

Un articol de: Anastasia Pătrașcu - 24 August 2017

Miercuri, 23 august, beneficiarii proiectului „Clubul de vară” s-au întâlnit cu doamna Bojoga Angela, psiholog, consilier școlar și voluntar în cadrul Serviciului social acreditat al Protopopiatului Slobozia, pentru a discuta pe tema propusă de ei, „Adolescența - etapa în care ne formăm ca oameni”.

După ce au făcut cunoștință și au aflat aspecte din viața fiecăruia prin desfășurarea de jocuri de cunoaștere și formare a grupului, doamna psiholog a răspuns tuturor întrebărilor adresate de adolescenți. Aceștia au cerut ajutor și sfaturi legate de rela­ționarea cu părinții și colegii, relația băiat-fată, stăpânirea emoțiilor etc.

Tinerii au mulțumit pentru răspunsurile primite, s-au bucurat de întâlnire și au fost în­demnați să apeleze ori de câte ori au nevoie la sprijinul specialistului, fie din școală, fie de la cabinet. Proiectul „Clubul de vară” se desfășoară în perioada 17 iulie - 11 septembrie.

Acesta este desfășurat de Protoieria Slobozia în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 5 din Slobozia Nouă, Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” Bucu și Primăria Bucu.