Ajutor pentru 40 de elevi în Parohia Ghiroda Veche

Un articol de: Ziarul Lumina - 28 Septembrie 2017

Din încredințarea Înaltprea­sfin­țitului Părinte Mitropolit Ioan, în Parohia Ghiroda Veche s-a inițiat în aceste zile colecta pentru achiziționarea de rechizite școlare pentru elevii din familiile cu posibilități materiale reduse. Credincioșii parohiei noastre s-au mobilizat și au contribuit cu toată dragostea la această colectă, alături de parohie, completând din fonduri proprii suma necesară ajutorării elevilor.

După finalizarea colectei, s-a luat legătura cu direcțiunea Școlii Gimnaziale din Ghiroda, respectiv doamna directoare Vlaicu Claudia, cu ajutorul căreia s-au identificat 40 de elevi, începând cu clasa pregătitoare și până la clasa a VIII-a.

Copiii au participat duminică, 24 septembrie, la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie alături de prof. Vlaicu Claudia, directoarea școlii, prof. de religie Cruceru Cecilia și doamna învățătoare Matei Daniela. La sfârșitul Sfintei Liturghii, elevii au primit cu emoție darurile Bisericii noastre, rechizite școlare, spre a le fi de ajutor în acest an școlar. (Pr. Caius Andrașoni)