Ajutor pentru părintele Gigi Smădoi!

Data: 17 Martie 2021

Părintele Gheorghe (Gigi) Smădoi, preot slujitor la Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Craiova, are nevoie de ajutorul nostru. Anul trecut a fost depistat cu un cancer nazofaringian, în stadiul III. A urmat mai multe tratamente chimio la Bucureşti, care însă nu au dat rezultate. Momentan, singura şansă a părintelui Gigi este ca în maximum două săptămâni să înceapă un tratament cu protoni în străinătate. Costurile însă depăşesc cu mult posibilităţile sale, ridicându-se la suma de 60.000 de euro. În acest sens, nădăjduind în ajutorul lui Dumnezeu şi darul binecuvântat al fiecărui creştin cu suflet bun, dorim din toată inima să-i fim cu toţii alături.

Părintele Gigi Smădoi, aşa cum îl cunosc apropiaţii şi credincioşii de la parohie, este un suflet de aur. Tată a două fetiţe minore, s-a dăruit complet slujirii clericale, fiind cunoscut şi îndrăgit pentru vocea sa deosebită pe care a pus-o în slujirea Mântuitorului Hristos şi a oamenilor. A bucurat de multe ori inimile craiovenilor prin spectacolele sale de chitară, instrument pe care îl stăpâneşte foarte bine şi pe care l-a pus în slujba sufletului. A fost, de asemenea, membru al Grupului psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din Craiova, participând la numeroase activităţi artistice şi bisericeşti.

Cei care doresc să-l ajute o pot face prin orice fel de contribuţie financiară în conturile deschise la Raiffeisen Bank:

RO66RZBR0000060019575842 (lei);

RO29RZBR0000060022485538 (euro);

RO18RZBR0000060022485542 (dolari).

Titular cont: Gheorghe Smădoi. Cod swift: RZBRROBU.

Dumnezeu să primească fapta noastră bună şi să-i dăruiască părintelui Gigi sănătate!