Alimentaţia convenţională vs. Alimentaţia Bio

Data: 23 Noiembrie 2011

Sâmbătă, 26 noiembrie, la teatrul Luceafărul din Iaşi, începând cu orele 10.00 va avea loc a doua ediţie a conferinţei "Ai copil! Învaţă să fii părinte". Programul conferinţei propune şi de această dată o abordare integrată a problemelor în Relaţia Părinte-Copil.

De aceea, fiecare temă va trata cu prioritate una din cele trei dimensiuni IQ (inteligenţă mentală), EQ (inteligenţă relaţională) si SQ (inteligenţa spirituală) integrându-le însă pe toate. Numai această abordare integrată a Relaţiei Părinte-Copil oferă soluţii viabile în realitatea secolului 21. Unul dintre invitaţii conferenţiari este Dr. Pavel Chirilă, medic primar, doctor în ştiinţe medicale, specializare medicină internă, apifitoterapie şi homeopatie. Urmărindu-i intervenţia prin care ne invită să facem o incursiune în compararea celor două tipuri de alimentaţie accesibile nouă astăzi: alimentaţia bio şi alimentaţia convenţională, vom afla care sunt dezavantajele alimentaţiei convenţionale şi care sunt avantajele alimentaţiei bio, vom şti care sunt bolile induse de rafinarea şi poluarea alimentelor convenţionale şi vom cunoaşte valoarea profilactică şi terapeutică a alimentelor bio.