Anunț Parohia Mixtă Româno-Elenă „Buna Vestire” Brăila

Un articol de: Ziarul Lumina - 15 Martie 2017

Parohia Mixtă Româno-Elenă „Buna Vestire” Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, Calea Călă­rașilor nr. 3, Brăila, jud. Brăila, tel./fax: 0339-732.932, e-mail: BunaVestire.proiecte@gmail.com, în calitate de solicitant privat, organizează procedura de achiziție a contractului de servicii de proiectare fazele DTAC și PTE și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru proiectul „Consolidare, restaurare, conservarea și punerea în valoare a Bisericii «Buna Vestire» Brăila”.

Procedura aplicată: Procedura competitivă aplicabilă solici­tan­ților/beneficiarilor privați pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finan­țate din fonduri europene din 8.08.2016 aprobată prin Ordinul nr. 1284/08.08.2016.

Obiectul contractului: întocmire documentație pentru emiterea autorizației de cons­tru­ire;

actualizare deviz general la data solicitării autorizației de cons­truire; întocmire proiect tehnic de execuție, inclusiv detaliile de exe­cuție; întocmire documentații tehnice în vederea obținerii avizărilor din partea Ministerului Culturii - faza PTE; depunere documen­tații și susținere proiect în vederea obținerii avizărilor din partea Ministerului Culturii - faza PTE; asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor.

Durata de prestare a serviciilor:

- 4 luni de la data ordinului de începere pentru serviciile de proiectare

- 36 luni durata de execuție a lucrărilor  1 lună pregătirea recepției la terminarea lucrărilor pentru serviciile de asistență tehnică din partea proiectantului (conform DALI).

Locul de prestare a serviciilor: Sediul beneficiarului; sediul prestatorului.

Valoarea estimată a contractului este 550.183,28 lei fără TVA.

Prețul este ferm în lei și nu se ajustează.

Formalități de îndeplinit de către ofertanți: conform specificațiilor tehnice care pot fi solicitate de la coordonatele de contact menționate anterior – persoana de contact: Bogdan Eco­nomu, manager proiect.

Depunerea ofertelor: Parohia Mixtă Româno-Elenă „Buna Vestire” Brăila, Calea Călărașilor nr. 3, Brăila, jud. Brăila. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor: 27.03.2016, ora 12:00.