Anunţ public

Un articol de: Ziarul Lumina - 08 Feb 2017

Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov și Mănăstirea Snagov - stareț Varahiil Bănățeanu, din comuna Snagov, Insula Snagov, județul Ilfov, titular al proiectului de plan PUZ - „Protecția și conservarea patrimoniului cultural al Mănăstirii Snagov în scopul valo­rificării economice a potențialului turistic - cultural și național al regiunii”, anunță publicul interesat pentru audierea publică a Raportului la studiul de evaluare a impactului asupra mediului în data de 27 martie, ora 15:00, la sediul Primăriei comunei Snagov, din comuna Snagov, sat Ghermănești, Șos. Ghermănești nr. 49, jud. Ilfov, în vederea obținerii avizului de mediu.

‑ Raportul la studiul de evaluare a impactului asupra mediului este disponibil spre consultare la sediul APM Ilfov, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, în zilele de luni - joi, între orele 9:00 şi 13:00 și la sediul Mănăstirii Snagov - Insula Snagov din comuna Snagov, județul Ilfov.

Propunerile justificate ale publicului privind raportul la studiul de evaluare a impactului asupra mediului se primesc la APM Ilfov, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, în fiecare zi între orele 9:00 și 16:00. Membrii publicului sunt obligați să‑și declare numele, prenumele, adresa și data. Acestea se primesc până la data de 27.03.2017, ora 15:00, dată la care are loc audierea publică.

La dezbatere sunt invitați:

Agenția de Protecția Mediului Ilfov;

AN Apele Române - Direcția Apelor Argeș‑Vedea;

Primăria Snagov;

Prefectura Județului Ilfov

GNM - Comisariatul Județean Ilfov

Custodele Rezervației Naturale Protejate Lacul Snagov.