Anunț public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

Data: 17 Feb 2023

Parohia „Sfântul Spiridon”-Nou, Paraclis Patriarhal, titular al proiectului, conform Certificat de urbanism nr. 527/2020 - „Elaborare documentație pentru autorizarea executării lucrărilor de desființare construcții existente, elaborare documentație PUD, construire Casa Sărbătoarea - Hotel, împrejmuire și branșa­mente utilități”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM București, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul conform Certificat de urbanism nr. 527/2020 - „elaborare documentație pentru autorizarea executării lucrărilor de desființare construcții existente, elaborare documentație PUD, construire Casa Sărbătoarea - Hotel, împrejmuire și branșamente utilități”, propus a fi amplasat în București, sector 4, Calea Șerban Vodă nr. 30-31A.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM București, din București, sector 6, Aleea Lacul Morii nr. 1, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00-12:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmbuc.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.