Anastasia Lauran, o fetiță de numai patru ani, își vrea copilăria înapoi!

Data: 16 Decembrie 2022

La doar patru ani, Anastasia Lauran, o minune de copil, a fost obligată să dea piept cu cea mai necruțătoare boală - cancerul, fiind diagnosticată cu o tumoră cerebrală malignă.

A fost operată, cu succes, de ependimom anaplazic, de gradul III. După reușita ope­rației, pe lângă mila lui Dumnezeu, șansa Anastasiei rămâne protonoterapia, care, din păcate, nu poate fi făcută în țară, ci într-o clinică din Viena. Doar costul tratamentului este de 60.000 de euro, o sumă care depășește cu mult posibilitățile familiei.

În urma operației, a rămas cu imposibilitatea de înghi­țire, o paralizie a unor nervi, care nu îi dau voie să înghită absolut nimic. Din acest motiv, ea are traheostomă, un tub în gât prin care respiră, și gastrostomă, un furtun prin care e alimentată. Pentru problema aceasta, ea va avea nevoie de terapie cu logoped, care să o învețe să înghită.

Ajutorul fiecăruia dintre noi poate să redea sănătatea micuței Anastasia și bucuria în rândul familiei sale! Putem contribui, efectiv, la însănă­toșirea ei!

Lauran Roxana Claudia

RON: RO74BTRL02201201L59026XX

EUR: RO93BTRLEURCRT00L5902601

USD: RO36BTRLUSDCRT00L5902601