Atelier de formare continuă la cu tema „Cunoaște, iubește, acționează, împreună pentru viață”, la Brașov

Un articol de: Sergiu Hodaș - 27 Feb 2019

Centrul social-medical al Parohiilor Brașov - Tractorul I și II a găzduit luni, 25 februarie, atelierul de formare continuă intitulat „Cunoaște, iubește, acționează, împreună pentru viață”, susținut de Alexandra Nadane, președinta Asociației „România pentru Viață” din București. Evenimentul a avut ca obiectiv pregătirea „Marșului pentru viață” care se va desfășura în municipiul Brașov pe 23 martie 2019.

Atelierul de formare continuă a făcut parte din calendarul de activități al Departamentului pentru Formare Continuă și Misiune și al Departamentului de Tineret al Protopopiatului Brașov și a reunit preoți din Protopopiatul Brașov, și voluntari ai asociațiilor de tineret din municipiu.

În cadrul atelierului de formare continuă, Alexandra Nadane a vorbit celor prezenți despre criza de sarcină și a subliniat faptul că acest subiect nu este abordat în societate.

„Sunt foarte multe femei din jurul nostru care trec printr-o criză de sarcină și noi nu știm asta. Este bine să știm și este bine să vorbim despre ceea ce este criza de sarcină și să sprijinim femeile aflate într-o astfel de situație”, a subliniat președintele Asociației „România pentru viață”, Alexandra Nadane.

Un alt subiect adus în discuție de Alexandra Nadane a fost importanța „Marșului pentru viață - Unic din prima secundă”, care va fi organizat în 23 martie 2019, în peste 500 de oraşe și localități din România și Republica Moldova.