Atelier educațional „Pastorația părinților și copiilor” la Valea Izvoarelor, Mureş

Un articol de: Pr. Vasile Valentin Gherman - 17 Decembrie 2020

În Parohia Valea Izvoarelor, Protopopiatul Târgu Mureș, s-a desfășurat duminică, 13 decembrie, un program cultural catehetic dedicat „Pastorației părinților și copiilor”.

Părinții împreună cu copiii de la grădinița din Valea Izvoarelor (secția română), coordonați de educatoarea Stela Iszlai, au participat la Sfânta Liturghie, apoi la programul artistic închinat praznicului Nașterii Domnului Hristos, program ce s-a desfășurat în clădirea Centrului cultural-catehetic „Sfântul Arhidiacon Ștefan”.

Copiii au desfășurat prima activitate didactică din această perioadă a stării de alertă, cauzată de pandemie. În cadrul atelierului educațional a fost împodobită în culori icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus, apoi lucrările au fost expuse. La final, copiii au primit daruri, în cadrul unui parteneriat. Prin implicarea educatoarelor Cristina Fișcă și Florina Rafila Chirteș, părinții și elevii de la Grădinița nr. 16 (grupa mare) din Târgu Mureș au oferit câte un dar personalizat celor 17 copii din Valea Izvoarelor.