Bilanțul Societății Naționale de Cruce Roșie - filiala Dâmbovița

Data: 14 Martie 2020

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei și Exarh patriarhal, a participat joi, 12 martie 2020, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității „Valahia”, la șe­dința festivă în cadrul căreia s-a prezentat bilanțul Societății Na­țio­nale de Cruce Roșie - filiala Dâm­bovița, pe ultimii doi ani (2018-2019).

În calitate de fost președinte la nivel național al organizației, Înaltpreasfinția Sa a transmis un mesaj de apreciere și de încurajare, precizând că principiile de funcți­o­nare ale Crucii Roșii au ca fundament învățătura creștină despre iubirea aproapelui, fondatorul acestei nobile organizații preluându-le din creștinism, ne-a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgo­viștei. De asemenea, ierarhul a precizat că a sprijinit mereu activitatea Societății de Cruce Roșie, apreciind și încurajând activitatea ei, precum și obiectivele propuse.

Evenimentul s-a desfășurat sub coordonarea pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, vicar eparhial administrativ și președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie - filiala Dâmbovița.