Binecuvântarea Consulatului General al României de la Haifa, Israel

Data: 01 Octombrie 2019

Reprezentantul Patri­arhiei Române la Locurile Sfinte, arhimandritul Teofil Anăstăsoaie, a binecuvântat săptămâna trecută sediul noului Consulat General al României de la Haifa, Israel, care este operațional începând din 1 octombrie.

La invitația lui Ion Mihai, consulul general al României în Haifa, părintele Teofil Anăstăsoaie a oficiat rânduiala Sfeș­taniei în clădirea în care funcționează consulatul și a binecuvântat întreaga echipă care deservește noua secție consulară românească.

La final, reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte l-a felicitat pe noul consul, i-a urat succes și i-a dăruit o icoană pentru insti­tuție. 

„L-am felicitat pe noul consul general,  Ion Mihai, pentru toată strădania depusă în deschiderea acestei instituții și i-am urat succes în misiunea diplomatică alături de întreaga echipă de colaboratori. I-am oferit, în semn de binecuvântare din partea Reprezentanței Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, o icoană cu chipul Sfântului Cuvios Ioan Iacob Românul, lucrată în sidef”, a spus arhimandritul Teofil Anăstăsoaie, după cum informează basilica.ro.