Biserica Parohiei românești din Tarragona, Spania, va fi sfințită

Un articol de: Diac. Andrei Butu - 11 Ianuarie 2024

Biserica Parohiei „Sfinții Ierarhi Calinic de la Cernica și Fructuosus de Tarragona” din Tarragona-Reus, Spania, va fi sfințită duminică, 21 ianuarie, de mai mulți ierarhi, se arată pe obispadoortodoxo.es. 
În acest context, Centrul de Pelerinaje „Sfântul Apostol Iacob” al Episcopiei Spaniei și Portugaliei organizează, în perioada 20-21 ianuarie, un pelerinaj la această parohie românească din Tarragona.

„Plecarea va avea loc sâmbătă, 20 ianuarie 2024, dimineața la ora 7:30, din Brunete. Se va efectua o oprire la gara Atocha din Madrid, iar de acolo, la ora 8:00, autocarul va pleca spre destinație. Odată ajunşi, pelerinii se vor caza, iar apoi vor participa la slujba Vecerniei, oficiată de către Preasfințitul Părinte Teofil de Iberia, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei ”, se menționează pe site-ul eparhiei.

Participarea la acest pelerinaj se face prin completarea unui formular de înscriere disponibil accesând linkul pelerinaje.es/spania/ sau la numărul de telefon 643.184.212, persoană de contact: pr. Flavius Sava, se arată pe site-ul amintit.