Biserica „Sfânta Treime” din Cisnădie, alături de elevii din localitate

Un articol de: Ștefan Mărculeţ - 28 Mai 2020

Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Cisnădie, judeţul Sibiu, a primit un sprijin de 6.000 de lei pentru achiziţionarea dispozitivelor electronice necesare elevilor pentru învăţământul on-line. Suma a fost oferită de Biserica „Sfânta Treime” din Cisnădie. Banii oferiţi în sprijinul elevilor provin din proiectul social-filantropic „Întinde o mână semenului tău”, început în luna ianuarie. 

În contextul epidemiei de COVID-19, proiectul s-a materializat, în acest an, prin punerea la dispoziția școlii menţionate a sumei de 6.000 de lei pentru a veni în sprijinul elevilor care au o situaţie materială dificilă şi nu au dispozitivele electronice cu ajutorul cărora să participe la cursurile on-line.

„Prin activități educative și social-filantropice, Biserica «Sfânta Treime» din Cisnădie a fost mereu alături de elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din oraş. Cu această sumă primită acum se vor achiziționa dispozitive electronice, care vor fi puse la dispoziția familiilor cu mai mulți copii de vârstă școlară cu dificultăți financiare, pentru a-i ajuta să-și continue procesul de învățare on-line. Astfel, acești copii vor avea posibilitatea să încheie acest an școlar cu bine, alături de ceilalți colegi ai lor. Conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cisnădie împreună cu elevii beneficiari ai acestei acțiuni filantropice aduc mulțumiri din inimă preoţilor şi credincioşilor de la Biserica «Sfânta Treime», dar şi tuturor susţinătorilor proiectului”, ne-a spus profesorul de religie Aurel Mircea Onișor.