„Buticul cu lavandă”, în sprijinul micuței Elisabeta

Un articol de: Flavius Popa - 14 August 2020

Elisabeta Platon, o fetiță de 5 ani din satul Soci, comuna Borca, județul Neamț, cel de-al optulea copil al unei familii de preot, are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Copila a fost diagnosticată cu scolioză congenitală gravă, iar speranța ei se află în Viena, la o clinică medicală specializată pe probleme de ortopedie. Din cauza costurilor mari, comunitatea on-line s-a mobilizat deja într-o campanie de fundraising și diverse inițiative locale își oferă serviciile și produsele pentru a contribui la această acțiune filantropică. Cei de la „Buticul cu lavandă” și-au propus ca în această perioadă să vândă buchete de lavandă pentru a o sprijini pe Elisabeta. 

„Tot profitul nostru merge spre ea, deoarece are nevoie urgentă de operație în Austria. «Buticul cu lavandă» vrea să aducă în casă prospețimea unei zilei de august pe toată perioada anului. Lavanda, bine cunoscută pentru toate proprietățile ei, este materia primă a aranjamentelor noastre. Ne bucurăm să spunem că avem furnizori locali pe care îi susținem și care ne oferă o calitate superioară, iar noi în schimb suntem tare mândri să îi susținem. Hai și tu cu noi într-o lume parfumată, într-o lume care crede în bine și în ceva mai mult decât e la vedere!”, este mesajul postat pe Facebook de „Buticul cu lavandă”.

Buchetele de lavandă se realizează în funcție de buget și de preferin­țe. Puteți comanda produsele la ­nu­mărul de telefon/WhatsApp: 0751.390.088 (Raluca Cazac) sau ­­pe e-mail raluca_cazac@yahoo.ro. ­