Campanie de donare de sânge a studenților creștini ortodocși din Iași

Un articol de: Silviu Dascălu - 19 Noiembrie 2021

Asociația Studenților Creștini Ortodocși din Iași (ASCOR) derulează în perioada următoare campania de donare de sânge „Uniți pentru viață”.

În perioada 22-26 noiembrie, voluntarii mai multor asociații studențești din Iași, care s-au mobilizat pentru această cauză, vor fi prezenți la Centrul de Transfuzii Iași, pentru a oferi sprijin nu doar organizatoric, ci de orice natură, pentru ca procesul de donare să se desfășoare în condiții de maximă siguranță și confort pentru toți cei care își doresc să se implice.

„În contextul pe care îl traversăm, trebuie să fim empatici și să fim pregătiți să-i ajutăm pe cei care sunt în situații cu adevărat nefericite, pentru care un gest mărunt poate face o diferență majoră. Un gest pe care mulți dintre noi îl putem face. Campania de donare de sânge se desfășoară la nivel național în filialele ASCOR din țară, fiecare filială organizându-se la nivel local”, arată studenții, prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru a participa la campania „Uniți pentru viață”, se poate accesa un formular de înscriere, disponibil la adresa: https://forms.gle/zKyEMYQxLxxaDxQb7, sau pe paginile de Facebook ale asociațiilor studențești, unde puteți regăsi și mai multe detalii.