Campanie umanitară în Protopopiatul Gherla

Un articol de: Ionela Simina Trifan - 26 Martie 2021

Campania „Aprinde Lumina Învierii în ochii semenului tău” este acțiunea umanitară prin care, în Postul Paștilor, Serviciul de asis­tență comunitară al Protopopiatului Gherla are ca scop sprijinirea copiilor din familii defavorizate, cu risc de excluziune socială, eșec/ aban­don școlar, cu posibilități materiale reduse, monoparentale sau minori crescuți de bunici sau de familia extinsă. Prin campanie se doreşte să se ofere fiecărui copil câte un cadou, la care se vor adăuga materiale igienico-sanitare și măști de protecție.

Persoanele care doresc să facă parte din această acţiune pot contribui cu produse alimentare (neperisabile), produse de igienă, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte (noi sau în stare foarte bună) până în 25 aprilie, la Serviciul de asistență comunitară al Protopopiatului Ortodox Român Gherla, din strada 1 Decembrie 1918 nr. 31, localitatea Gherla, judeţul Cluj.

De asemenea, se pot face donații în conturile: Serviciul de asistență comunitară Protopopiatul Ortodox Român Gherla; IBAN RO60BTRLRONCRT0296429801.