Centru medico-social la Boiţa

Data: 25 Feb 2014

Centrul medico-social din Boiţa a fost inaugurat luni, 24 februarie. Amenajarea centrului a fost realizată cu finanţare din bugetul Primăriei comunei Boiţa, în asociere cu Consiliul Judeţean Sibiu. Lucrările de reabilitare şi extindere au fost finalizate în luna decembrie 2013, centrul medico-social beneficiind în prezent de trei cabinete de medicină de familie şi de un cabinet stomatologic.

La eveniment au participat, din partea Consiliului Judeţean Sibiu, preşedintele Ioan Cindrea, vicepreşedintele Ioan Banciu şi directorul economic Ioan Stoica.

„Ne bucurăm să inaugurăm astăzi încă un centru medico-social din judeţ, modernizat cu sprijinul Consiliului Judeţean. Amenajarea de centre medico-sociale în mediul rural se numără printre proiectele strategice ale Consiliului Judeţean, care vor continua şi în acest an, cu scopul primordial de a creşte accesul cetăţenilor la serviciile medicale şi de a oferi condiţii bune pentru desfăşurarea actului medical la nivelul judeţului Sibiu“, a spus preşedintele Ioan Cindrea.

La invitaţia primarului comunei Boiţa, Nicolae Mohor, preşedintele CJ, Ioan Cindrea, a vizitat şi a inaugurat terenul de sport al şcolii generale din localitate, realizat din fondurile primăriei Boiţa. De asemenea, Ioan Cindrea a făcut o scurtă vizită şi preşcolarilor grădiniţei din Boiţa, unde anul acesta se va amenaja un teren de joacă, proiect cofinanţat de către Consiliul Judeţean Sibiu, conform unui comunicat transmis de Consiliul Judeţean Sibiu.