Cerc pastoral-misionar în Parohia Lazuri

Data: 18 Iulie 2019

Preoții din cadrul Cercului Pas­to­ral-Misionar Hălmagiu, coor­donat de Pr. Bacoș Cristian-Mihăiță, s-au întrunit în data de 14 iulie 2019, în Parohia Orto­doxă La­zuri, prilej cu care a fost să­vâr­și­tă Taina Sfântului Maslu, la care au participat numeroși credincioși.

Din soborul slujitor au făcut parte: PC Părinte Coordonator, Pr. Bacoș Cristian de la Parohia Hălmagiu, PC Pr. Paroh Buda Ionuț de la Parohia Lazuri, PC Pr. Șerban Adrian de la Parohia Poenari, PC Pr. Păiușan Simion de la Parohia Pleșcuța, PC Pr. Ancăș Gheorghe de la Parohia Vărfurile, PC Pr. Nicoară Bujor de la Parohia Vidra, PC Pr. Zadic Andrei de la Parohia Brusturi, PC Pr. Horga Marius de la Parohia Budești, PC Pr. Dan Dănuț de la Parohia Avram Iancu, PC Pr. Roman Cosmin de la Parohia Țărmure, PC Pr. Pensionar Petcuț Tuțu, PC Pr. Pensionar Crișan-Pantea Adam și PC Pr. Pensionar Nedeloni Matei.

La finalul slujbei a fost rostit un cuvânt de învățătură de către PC Pr Păiușan Simion de la Parohia Pleșcuța, în care a făcut legătu­ra dintre credința sutașului pre­zentată în pericopa evanghelică a duminicii și Taina Sfântului Maslu.

La terminarea acestor momen­te, Părintele Paroh Buda Ionuț a mulțumit tuturor pentru prezență și adresat invitația la agapa frățească pe care împreună cu enoriașii săi a pregătit-o. (Pr. Zadic Andrei)