Cincizeci de persoane au donat sânge la Protopopiatul Urziceni

Data: 07 Feb 2024

Pentru a veni în sprijinul semenilor aflați în suferință, marți, 6 februarie, Protopopiatul Urziceni, județul Ialomița, din Episcopia Sloboziei și Călărașilor, prin Biroul de asistență socială, a organizat o nouă acțiune în cadrul campaniei naționale umanitare susținute de Patriarhia Română, „Donează sânge, salvează o viață!”

Prin amabilitatea Ralucăi Mihaela Cruceat, director al Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomița, o echipă medicală s-a deplasat la sediul Protopopiatului Urziceni pentru realizarea acestei acțiuni.

„Protopopiatul a făcut cunoscută acțiunea la nivelul municipiului Urziceni, dar și în cele 68 de parohii arondate cu scopul de a-i implica pe cei interesați în acest demers și de a forma o deprindere frumoasă de a ajuta semenii aflați în suferință. La demersul umanitar au luat parte numeroase persoane din municipiul Urziceni, dar și din parohiile arondate, acestea arătând dragoste și solidaritate față de cei aflați în nevoie. În cadrul acțiunii au donat sânge 50 de persoane”, ne-a transmis Adriana Mariana Toma, asistent social la Protopopiatul Urziceni.