Concertul „Vestea cea bună“, la Iaşi

Un articol de: Constantin Ciofu - 26 Martie 2018

Complexul „Agora" din Iaşi al Arhiepiscopiei Iaşilor a găzduit duminică, 25 martie 2018, concertul caritabil „Vestea cea bună". Manifestarea s-a desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, şi a fost organizată de către Asociaţia „Glasul Vieţii" din Iaşi, ce aparţine de Biserica „Naşterea Domnului" din incinta Maternităţii „Cuza Vodă" din Iaşi.

În faţa publicului au ţinut momente cultural-artistice: Trupa de teatru „Viaţa", coordonată de către Irina Nechifor, grupul copiilor de la Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 29 din Iaşi (coordonatori: Ana Maria Petrache şi Elena Gugianu), grupul copiilor de la Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 27 din Iaşi (coordonator: Elena Comăniţei), Grupul Clubului educaţional PEP din Iaşi, coordonat de către Tamara Ştefănescu, grupul copiilor de la Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 4, (coordonatori: Vasilica Damaschin, Dorina Brozăceanu, Florica Morariu, Petronela Pînzariu şi Dorina Marta), Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 25 din Iaşi (coordonator: Liliana Aioanei), Şcoala Primară „Carol I" (coordonator: prof. Adriana Savin).

„Acest moment a fost dedicat cazurilor sociale pe care le avem în atenţie. Participanţii au avut posibilitatea să facă donaţii necesare copiilor care provin din familii numeroase. Ne-am bucurat că în cadrul acestui moment am simţit că Dumnezeu este împreună cu noi. Maica Domnului, Cea care L-a întrupat pe Mântuitorul Hristos acum 2000 de ani, este cea care ne ocroteşte şi binecuvântează mamele şi pruncii noştri", s-a exprimat părintele Dan Damaschin, misionar de caritate în cadrul Maternităţii „Cuza Vodă" din Iaşi.