Concursul „Fotogeografica 2024“

Un articol de: Ștefania Coșuleanu - 16 Iulie 2024

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti invită iubitorii de fotografie să participe la ediţia a 28-a a Salonului Naţional de Fotografie „Fotogeografica”.

Este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie, având ca tematică promovarea valorilor naturii, ale culturii şi tradiţiilor româneşti. Înscrierile se pot face până în data de 31 iulie 2024, online, cu lucrări în cele trei secţiuni ale concursului: patrimoniu cultural, peisaj natural și wildlife, în categoriile elevi/studenți și open (fără limitare de vârstă). 

Jurizarea lucrărilor va avea loc între 15 şi 25 august, iar anunţarea rezultatelor se va face în 15 octombrie 2024, cu ocazia vernisajului Salonului Fotogeografica 2024, unde vor fi expuse cele mai valoroase lucrări, care vor putea fi admirate până în 30 octombrie 2024. Se vor acorda câte trei premii, pentru fiecare dintre cele două secţiuni, la fiecare din categoriile anunțate, iar acestea constau în programe şi tabere tematice (Romania Student Tour), workshopuri în arii protejate, potrivit informațiilor de pe pagina de Facebook Fotogeografica.