Constituire a noii Adunări Generale a Asociației CAR a Eparhiei Târgoviștei

Data: 02 Feb 2023

În sala de festivități a Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Târgo­viștei a avut loc miercuri, 1 februarie, ședința de constituire a noii Adunări Generale a Asociației CAR a clerului și salariaților biseri­cești din Arhiepiscopia Târgoviștei pentru mandatul 2023-2027.

Evenimentul s-a desfășurat, în prima parte, sub președinția pr. Ionuț Ghibanu, vicar eparhial, din încredințarea chiriarhului locului, iar apoi, sub președinția Înaltprea­sfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei și Exarh patriarhal. Cu acest prilej, au fost aleși: membrii Consiliului director, președintele - pr. Nicolae Pană, vice­pre­ședintele - pr. Daniel Bălăjel, precum și membrii Comisiei de cenzori. Au fost prezentate hotărârile cu privire la îmbunătățirea activi­tății curente a instituției, ce au fost adoptate în cadrul ședinței de bilanț a asociației, din ziua de 17 ianuarie, și aprobate de Adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Târgoviștei din ziua de 19 ianuarie 2023.

Înaltpreasfinția Sa a subliniat rolul social-filantropic și misionar al acestei instituții eparhiale, eviden­țiind importanța solidarității și a întrajutorării, ca semn al filantropiei și al comuniunii creștine, dar și ca mărturie a valorii pe care o are omul, cu toate nevoile sale, în cadrul învățăturii creștine și a misiunii Bisericii, ne-a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.