Construire centru pentru activități social-educaționale în Episcopia Maramureșului și Sătmarului

Data: 13 August 2024

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță demararea achiziției ­directe pentru atribuirea contractului de proiectare și exe­cuție la obiectivul de inves­tiții „Construire centru pentru acti­vități social-educa­ționale”. Procedura de atribuire aplicată este achiziția directă prin publicarea unui anunț de lansare pentru depunerea de oferte și transmiterea unor invitații la ofertare operatorilor economici interesați. Codurile de clasificare CPV sunt: 45215215-7 - Lucrări de construcții de cămine de copii; 71322000-1 - Servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări publice; 71356200-0 - Servicii de asistență tehnică. Potrivit devizului general din faza Studiului de fezabilitate, valoarea estimată a proiectului este de 17.278.947,69 lei fără TVA. Sumele necesare pentru executarea contractului vor fi asigurate din bugetul local al județului Maramureș și bugetul propriu al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

Categoriile de servicii și lucrări ce urmează a fi executate în baza contractului de proiectare și execuție sunt prezentate în caietul de sarcini și în Studiul de fezabilitate, care formează documen­tația de atribuire. Nu face obiectul prezentei proceduri achiziționarea dotărilor bugetate la linia bugetară 4.5 din devizul general. Documen­tația de atribuire se poate solicita/ridica de la sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Mara­mu­reșului și Sătmarului începând cu data de 12.08.2024, ora 10:00. Totodată, documen­tația se poate solicita și pe adresa de e-mail a eparhiei.

Durata totală a contractului de proiectare și execuție este de 27 de luni, din care 3 luni pen­tru serviciile de proiectare și 24 de luni pentru executarea lucrărilor de construcție. Termenul de depunere a ofertei este data de 19.08.2024, ora 12:00. Adresa la care trebuie transmise/depuse ofertele este: str. Avram Iancu nr. 5, municipiul Baia Mare, județul Mara­mureș. Perioada pentru care ofertantul trebuie să își menți­nă oferta valabilă este de 30 zile de la data depunerii ofertei. Cuantumul garanției de bună execuție este de 10% din valoarea fără TVA a contractului. În urma evaluării ofertelor, va fi declarată câștigă­toa­re oferta care va avea prețul cel mai scăzut.