Curs de manager de proiect în cadrul FORTE

Data: 07 Martie 2013

Centrul pentru Formare Continuă „Dumitru Stăniloae“ al Patriarhiei Române, prin intermediul Federaţiei Filantropia, organizează programul de formare şi perfecţionare „Manager Proiect“, curs autorizat ANC, în cadrul proiectului FORTE - Formare trainică pentru parteneriat social, informează federatia-filantropia.

ro. Pe parcursul a trei module de pregătire structurate în 120 de ore, din care 80 de ore sunt alocate pentru activităţi teoretice şi 40 de ore pentru activităţi practice, participanţii vor experimenta rolurile de iniţiator, promotor, organizator, executor şi cel care asigură succesul proiectelor pe care şi le asumă cu responsabilitate şi pricepere. La finalul programului, participanţii vor avea abilitatea să transforme ideile în proiecte concrete, să definească în mod corect proiectul văzut ca un sistem, cu elementele lui interne şi externe, să folosească instrumentele de analiză a mediului şi de planificare a proiectului şi să îşi asume rolul de manager de proiect prin: organizarea şi coordonarea echipei de lucru, realizarea unui sistem de comunicare, identificarea şi gestionarea riscurilor, planificarea şi gestionarea resurselor proiectului, monitorizarea realizării proiectului în parametrii stabiliţi şi introducerea reglajelor necesare, evaluarea şi încheierea cu succes a proiectului.
 
Primul modul se va desfăşura în perioada 18-22 martie. Numărul de participanţi într-o serie este de 18, iar aplicaţiile complete vor fi  înregistrate şi confirmate în ordinea primirii pe e-mail (office@federatia-filantropia.ro). Participanţii eligibili sunt angajaţi ai structurilor din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, personal clerical şi neclerical, şi angajaţi ai organizaţiilor neguvernamentale, care au experienţă de colaborare sau doresc pe viitor să dezvolte parteneriate sau colaborări cu instituţii din cadrul Bisericii Ortodoxe Române. Mai multe detalii pot fi aflate telefonic: 0735.533.374 (Ina Rizoaica) sau de pe site-ul federatia-filantropia.ro. (G.C.P.)