Daruri pentru copii oferite de Protoieria Sector 4 Capitală

Un articol de: Diac. Andrei Butu - 22 Decembrie 2023

În după‑amiaza zilei de joi, 21 decembrie, Protoieria Sector 4 Capitală a organizat o acțiune social‑filantropică la Centrul de zi „Eu și prietenii mei” al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4, prin care a adus bucurie în inimile a 50 de copii aflați în grija instituției. Activitatea filantropică s‑a desfășurat prin Biroul de asistență socială al protoieriei.

Părintele protopop Ionuț Bărbulescu împreună cu membrii Cancelariei Protoieriei Sector 4, cu părintele Costin Neagu, gazda evenimentului, și personalul centrului au oferit darurile în Paraclisul DGASPC Sector 4.

„Cei mici au fost întâmpinați cu daruri de Crăciun oferite cu dragoste de Protoieria Sector 4 Capitală. Această inițiativă nu doar că a adus bucurie în viețile copiilor, dar a consolidat și conexiunile comunitare, evidențiind importanța solidarității în timpul sărbătorilor. În concluzie, evenimentul a creat o ocazie deosebită de a împărtăși căldura sărbătorilor cu cei aflați în nevoie, prin colindele pline de inocență ale micuților și prin oferirea de daruri, construind astfel amintiri de neuitat într‑un spirit autentic de generozitate și solidaritate comunitară”, au transmis reprezentanții Protoieriei Sector 4.