Daruri pentru copiii Centrului de zi „Sfânta Muceniță Sofia” din Capitală

Un articol de: Diac. Andrei Butu - 01 Iunie 2022

Copiii Centrului de zi „Sfânta Muceniță Sofia” al Arhiepiscopiei Bucureștilor au fost sărbătoriți cu anticipație, marți, 31 mai 2022, la Căminul pentru persoane vârstnice Luxab din Capitală, unde au primit daruri.

Copiii, însoțiți de Aurelia Brihac, asistent social la Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, au fost primiți în sala de evenimente a căminului, unde au interpretat mai multe cântece pentru bătrânii ce primesc îngrijire aici.

„În ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Centrul de îngrijire pentru bătrâni a primit vizita unor copii de la Centrul de zi «Sfânta Muceniță Sofia». Ne-au încântat cu melodii specifice copilăriei, cu flori și alte daruri pregătite de ei. Vârstnicii s-au bucurat foarte mult de prezența lor, care le-au adus multă fericire și voie bună. La sfârșitul evenimentului, copiii au primit câte un dar din partea centrului și a beneficiarilor noștri. Cu această ocazie, le urez tuturor copiilor să aibă mereu în suflet copilăria, să rămână mereu zâmbitori și plini de voioșie”, a declarat pentru TRINITAS TV Florina Ivan, directorul Centrului Luxab.

La final, copiii au primit din partea Căminului de bătrâni dulciuri și alte cadouri. La rândul lor, cei mici au pregătit daruri pe care le-au oferit gazdelor.