De la 1 septembrie scad preţurile pe litoral

Un articol de: Oana Nistor - 31 August 2016

Ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi” debutează mâine, 1 septembrie, iar preţurile ar urma să scadă cu 50%-60%.

Potrivit Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, se păstrează tarifele maxime de la ediţia de primăvară a programului, astfel că pentru zona Mamaia-Constanţa-Eforie Nord o persoană nu va plăti mai mult de 425 de lei pentru şase nopţi de cazare, cu micul dejun inclus, la un hotel de trei stele. Pentru sudul litoralului - Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele sunt chiar mai mici.

Există şi varianta „all inclusive”, la hotelurile de patru stele din nordul litoralului o astfel de ofertă pentru cinci nopţi nu va depăşi 875 de lei/persoană, turiştii având asigurate toate cele trei mese, servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. ANAT a mai anunţat că şi la această ediţie voucherul de atracţii le va permite turiştilor să aleagă dintre mai multe obiective turistice renumite din judeţ - Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Muzeul Militar Constanţa, Monumentul Adamclisi, Cetatea Histria.