Deschiderea Școlii parohiale „Sfântul Antonie cel Mare” din Viena

Un articol de: Silviu Dascălu - 07 Septembrie 2023

Odată cu începutul atât al noului an bisericesc, cât și al noului an școlar, la Parohia „Sfântul Antonie cel Mare” din Viena a avut loc și redeschiderea Școlii parohiale. Proiectul a fost inițiat de preoteasa Patricia Moga în urmă cu mai bine de 9 ani și a funcționat neîntrerupt până în prezent, în regim exclusiv de voluntariat.

După slujba de binecuvântare a elevilor pentru un bun început, în sala parohială s-au adunat foarte mulți copii și părinți cărora li s-a prezentat un videoclip fotografic realizat de Dragoș Parasca cu o selecție din nenumăratele activități și proiecte desfășurate de-a lungul anilor. Totodată, li s-a povestit despre programul exact de care se vor putea bucura începând deja de săptămâna viitoare (9 septembrie 2023).

De anul acesta, Dana Orelețchi a acceptat să se implice și mai mult decât în anii anteriori în pregătirea și desfășurarea activităților oferite de Școala parohială, preluând funcția de coordonator adjunct. Alături îi va sta o echipă lărgită, formată din profesioniști din diferite domenii.