Examen de licenţă în Teologie la Dunărea de Jos

Data: 09 Iulie 2013
Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, ieri 9 iulie, absolvenţii promoţiei 2013 din cadrul Departamentului Teologic al Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie - Universitatea „Dunărea de Jos“, Galaţi, au participat la examenul de licenţă.
 
Programul a debutat cu participarea tinerilor la  Sfinta Liturghie, oficiată în Catedrala arhiepiscopală din Galaţi de către un sobor de preoţi profesori.
 
După Sfânta Liturghie, în Sala „Melchisedec Ştefănescu“ a Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi s-a desfăşurat examenul propriu-zis, la specializările Teologie didactică ortodoxă şi Teologie ortodoxă – Asistenţă socială. 
 
Examenul a fost prezidat de Înaltpreasfinţitul dr. Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, şi a constat în susţinerea a două probe: proba de cunoştinţe fundamentale şi de specialitate - în  cadrul căreia a fost verificat nivelul cunoştinţelor dobândite şi proba de susţinere publică a lucrării de licenţă.
 
La susţinerea examenului de licenţă s-au prezentat 18 candidaţi la specializarea Teologie didactică ortodoxă şi 17 candidaţi la specializarea Teologie ortodoxă – Asistenţă socială. (Pr. Gabriel Molocea)