Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad, la un eveniment de promovare

Data: 04 Mai 2022

Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad a participat miercuri, 4 mai 2022, la Ziua Porților Deschise, eveniment or­ganizat de Universitatea „Aurel Vlaicu” din municipiu. Este un eveniment de promovare a ofertei educaționale care prezintă elevilor informații despre programele de studiu, profesori, studenți și opor­tu­nități.

Facultatea de Teologie Ortodoxă arădeană a fost prezentă cu un stand specific, „fiind expuse mărturiile care vorbesc despre tradiția istorică venerabilă a acestei insti­tuții, precum și rezultatele activi­tă­ților de cercetare individuală și colectivă, materializate în volumele de studii și în cărțile apărute în ultimii 30 de ani de activitate”, se arată pe site-ul arhiepiscopia­ara­du­lui.ro.

Facultatea de Teologie Ortodoxă din Arad are acreditate un program de licență - Teologie pastorală; două programe de master - Doctrină și cultură creștină, Pas­torație și viață liturgică, precum și o școală doctorală cu șapte conducători de doctorat.

Detalii referitoare la înscrierea la programele de studii ale insti­tu­ției de învățământ teologic se regăsesc pe pagina de internet: admitere.uav.ro, precum și la sediul Facultății de Teologie (municipiul Arad, str. Academia Teologică nr. 11-13, tel.: 0257.285.855).