Festival de încondeiat ouă la Parohia „Sfântul Apostol Toma” din Piteşti

Un articol de: Ioan Bușagă - 07 Aprilie 2017

Parohia „Sfântul Apostol Toma” din municipiul Piteşti a organizat în perioada 3-5 aprilie o nouă ediţie a festiva­lului de încondeiat ouă intitulat „Domnul meu şi Dumnezeul meu!”.

La cea de-a 5-a ediţie au participat copii cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, elevi la şcoli aflate în cadrul parohiei. „Festivalul este rezultatul parteneriatului în­cheiat între Arhiepiscopia Arge­șului și Muscelului și Inspectoratul Școlar Jude­țean Argeș, fiind implicați 75 de elevi, de la clasa a II-a până la clasa a V-a, de la școlile ge­nerale nr. 4 «Traian» și nr. 16 «I. L. Caragiale», ambele din municipiul Pitești. Fiecare copil a primit diplome de participare și diferite daruri oferite de Arhiepiscopia Arge­șului și Mus­­celului”, infor­mează biroul de presă al epar­hiei.

La eveniment au participat şi pă­rintele consilier Dan Obro­cea, de la Sectorul învă­țământ şi activităţi cu tineretul, părin­tele Vasile Ilina, coor­donatorul Bi­rou­lui de catehizare din ca­drul Protoieriei Curtea de Ar­geș, și părintele George Oltea­nu, preotul paroh al Bisericii „Sfântul Apostol Toma” din municipiul Piteşti.