Instalarea noului protoiereu al Protopopiatului Titu

Data: 15 Feb 2021

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei și Exarh patriarhal, l-a instalat joi, 11 februarie, pe preotul Vasile Gabriel Voicilă ca protoiereu al Protopopiatului Titu, județul Dâmbovița.

În cadrul evenimentului, noul protopop a primit crucea pectorală și brâul roșu, fiind prezentat și noul secretar al protoieriei, preotul Nicolae Anghel.

În cuvântul său, Înaltpreasfinția Sa a mulțu­mit fostului protopop, preotul Larian Vlădulescu, pentru frumoasa și rodnica sa activitate, îndemnându-l pe noul protopop să intensifice activitatea pastoral-misionară și social-filantropică, în special la nivel parohial, mai cu seamă acum, când lumea noastră se confruntă cu provocările create de noua pandemie și fiecare are datoria de a contribui la eradicarea ei, ne-a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

La eveniment a luat parte și primarul orașului Titu.

Arhiepiscopul Târgoviștei a vizitat, apoi, șantierul noii biserici de la Crovu, unde i-a fost prezentat stadiul lucrărilor, după care a mers la Parohia Ilfoveni, județul Dâmbovița, unde au fost evaluate lucrările de pictură.