Întâlnirea elevilor cu modele de viaţă, la Biserica „Naşterea Domnului“ din Cluj-Napoca

Data: 28 Ianuarie 2015

La Parohia Ortodoxă Română „Naşterea Domnului“ din Cluj-Napoca, păstorită de părintele Nicolae Buda, continuă activităţile din cadrul Parteneriatului „Cu Hristos în faţa marilor încercări ale vieţii de şcolar“, încheiat pentru anul şcolar 2014-2015 cu şcoala „Constantin Brâncuşi“ din Cluj-Napoca (dir. prof. Eugenia Marcu, dir. adj. prof. Alina Bărăian).

Unul din scopurile  acestui parteneriat a fost acela de a oferi elevilor modele vii de viaţă, şi pentru împlinirea acestuia sunt organizate în biserică întâlniri cu credincioşi din parohie, de diferite profesii, care, în cadrul unor discuţii libere cu copiii, să le dezvăluie acestora că frumuseţea şi bucuria fiecărei zile trăite izvorăşte din conştiinciozitatea şi respectul pentru ceea ce trebuie făcut, din iubirea şi devotamentul pentru cei din jur.

De data aceasta, la întâlnirea cu elevii de la şcoala „Constantin Brâncuşi“ din Cluj-Napoca este invitată dr. Narcisa Bolog, medic de urgenţă la Spitalul Militar „Dr. Constantin Papillian“ din Cluj-Napoca. Elevii vor veni la biserică însoţiţi de prof. Eugenia Marcu, directoarea Şcolii „Constantin Brâncuşi“, profesoara de religie Daniela Necula, şi profesoara de limba şi literatura română Ana-Maria Ţibre, diriginte la clasa a VIII-a B. (Marilena Asănică)